Over ons

Exclusieve producten voor een faire prijs!

Trendypeople verkoopt producten van lokale kleinschalige producenten. Omslagdoeken, sjaals, poncho's en leren tassen, uit Peru, Ecuador, China en India. Gemaakt van Alpaca, wol, cashmere, pashmina en zijde. Wij kopen de producten rechtstreeks in bij de ateliers in het land zelf.

  • Exclusieve producten
  • Faire prijs
  • Herroepingsrecht 14 dagen recht van retour

Mijn naam is Irma van Ditmarsch. Als eigenares van TrendyPeople en als stewardess bij KLM - AIR France ontmoet ik veel bijzondere mensen met ieder een eigen verhaal. Soms gaat het contact verder en bezoek ik hun ateliers. Daar maken ze kleding en sieraden met traditionele technieken en materialen. Ieder produkt is handgemaakt en uniek. Dus, produkten met een eigen verhaal, goede kwaliteit en fair trade!

inkoop-rechtstreeksbijatelier

Trendypeople - Adres: Prof Zonnebloemlaan 46, 3571 KS Utrecht, Nederland
Bel ons nu: 06-24588773
E-mail: info@trendypeople.nl

Voor gewone bankoverschrijving Gebruik de volgende gegevens:
Rekeninghouder: TrendyPeople
IBAN: NL39INGB0002935411
BiC: INGBNL2A
ING BANK

KvK-nummer: 30201610

Algemene Voorwaarden

inkoopster-Peru

De Fitting Room
U kunt alle artikelen van TrendyPeople, de omslagdoeken, shawls, poncho's, rokjes en sieraden uit de collectie eerst komen bekijken of passen voordat u het koopt. Wij hebben alle artikelen beschikbaar die via de webshop besteld kunnen worden.
De Fitting Room is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wanneer u wenst langs te komen kunt u contact opnemen voor een afspraak.

Wat zeggen de anderen

Jeetje, op vrijdagochtend besteld en nu al in huis! Super! Op aanraden van een vriendin bij deze site terecht gekomen. Zal het zeker ook weer verder vertellen! Omslagdoeken perfecte kwaliteiit en ze zitten comfortabel warm. Prijs kwaliteit helemaal top.
van MoniqueNetherlands

Hallo Irma, Wat een snelle postbezorging!! Ben er erg blij mee, ziet er mooi uit, goede kwaliteit en een lief gebaar zo'n kettinkje erbij. Ontzettend bedankt voor het meedenken en je reacties!.
van Lyda de Beurs Ermelo

Hi Irma, ( nogmaals) dank voor je goede zorgen. Voor de geweldige omslagdoek, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle thuisbezorging, & een ‘cool’ kettinkje!! En alle goeds voor Trendypeople! ! Hartegroet Mariëlle
van Mariëlle Bussum

Product toegevoegd om te vergelijken.

Deze site zoals de meeste websites gebruikt cookies om onze diensten en uw gebruikerservaring te verbeteren. Zie meer: Privacy policy en Cookiebeleid (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)